21-22.11.2012 – Slush Conference

Startup Sauna järjestää marraskuun 21.-22 päivä, SLUSH -nimisen, Pohjois-Euroopan johtavan startup-tapahtuman Kaapelitehtaalla.
Se kokoaa paikalle runsaslukuisen joukon kansainvälisiä sijoittajia ja pohjoiseuroopan parhaita ja kiinnostavimpia startuppeja.

Tapahtuman ohjelma on tiivistahtinen ja runsas. Tapahtumassa saadaan katsaus Venäjän liike-elämään ja maailman johtavien pelitalojen Rovion ja Supercellin perustajien sekä parinkymmenen muun konferenssipuhujan näkemykset teknologiasta ja teollisuustrendeistä. Puhujina mm. Rovion Peter Vesterbacka, MySQL:n perustaja Monty Widenius, Electronic Arts:n Kristian Segerstråle sekä monia muita kansainvälisiä ja suomalaisia puhujia. Tapahtumassa nähdään myös tuotejulkaisuja mm. Jolla julkaisee ensimmäisen Sailfish -käyttöjärjestelmänsä. MTV3 tuottaa tapahtumassa myös live-lähetyksen paikan päältä.

Slushissa on mahdollista osallistua ns. recruitment trackille, ja päästä tapaamaan rekryäviä startup-yrityksiä Suomesta ja ulkomailta. Lisäksi tapahtumaan on mahdollista ilmoittaa myös oman startup-yrityksensä.

Lipun hinta opiskelijalle on 40€, sisältäen kahden päivän ohjelman, ruoka- ja juomatarjoilut sekä jatkobileet. Liput ovat nyt myynnissä osoitteessa slush.fi/tickets/

Lisätietoja: http://slush.fi/en/

This entry was posted in Blog, Events, Featured News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.